Dongguan Yuxin packaging products Co., Ltd

Nyheder

Introduktion af kraftpapirbånd til immunvand 2020.7.20
Slip tid: 2020-07-20 15:16:09  Hits: 10

Vandfrit kraftpapirbånd er baseret på kraftpapir og coatet på den ene side. Der er normalt to slags lim, den ene er termosol og den anden er gummi. Selvklæbende tape med trykfølsomt klæbemiddel som klæbende og PE-film frigørende behandling på bagsiden af ​​belægningen. Det kan bruges umiddelbart efter rivning, hvilket kan give stærk vedhæftning og forsegle kartonen ordentligt. Det er et miljøbeskyttelsesbånd, der er egnet til den internationale udviklingstrend. Kraftpapirbånd klassificeres i vandfrit kraftpapirbånd og vådt kraftpapirbånd. Våd kraftpapirklæbemiddel kan udskrives (udskrivning af kraftpapirbånd).


Vandfri selvklæbende kraftbånd har egenskaberne ved høj initial vedhæftning, høj skrælstyrke og stærk trækraft. Dets basismateriale og klæbemiddel forurener ikke miljøet og kan genanvendes med emballeringsmaterialerne.


Vigtigste anvendelser af vandfrit kraftpapirbånd:


Det bruges hovedsageligt til tætning af alle slags kartoner og plastkasser, forsegling af eksportkartoner og docking af papirmaterialer.


Vores fabrik er en professionel producent af kraftbånd i Dongguan. Vi producerer forskellige former for klæbebånd (tape) såsom Dongguan vandfrit kraftpapirbånd, Shenzhen vandfrit selvklæbende kraftpapirklæbemiddel, PE-belagt vandtæt kraftpapir, kabelforbundet kraftpapir vandfrit tape, høj temperatur kraftpapir selvklæbende tape, vådt vandbånd, hvidt kraftpapirbånd, vådt vandkabel kraftpapirbånd, hvid Enkelt / dobbelt sidet kabelpapirbånd, aluminiumsfolie kabelpapirbånd, udskrivning af kraftpapirbånd.


Tidligere: BOPP gennemsigtigt tape logo graf...

Næste: Introduktion af advarselsgulvlim