Dongguan Yuxin packaging products Co., Ltd

Nyheder

Introduktion af advarselsgulvlim
Slip tid: 2020-07-20 16:33:59  Hits: 18

Advarselstape kaldes også identifikationstape, jordtape, gulvtape, skelsættende tape osv. Det er fremstillet af PVC-folie klæbebånd, der er belagt med følsomt klæbemiddel.Her er egenskaberne og brugen af advarselsbånd:


Advarselstape har fordelene ved vandtæt, vandtæt, vejrbestandighed, korrosionshæmmende og antistatisk og er egnet til beskyttelse mod korrosion af underjordiske rørledninger som f.eks. luftrør, vandrør og olierørledninger.


1.Stærk viskositet, kan anvendes til almindeligt cementgulv


2.Sammenlignet med maling på jorden er operationen enkel.


3.Det kan ikke kun anvendes på almindeligt gulv, men også på trægulv, fliser, marmor, væg og maskine (mens maling på gulvet kun kan bruges på almindeligt gulv)


Fire.Malingen kan 35;39;t tegne to farvelinjespecifikationer: bredde 4.8 cm, længde 21 m, total 1.2 m2; tykkelse 0.14 mm


Der kan anvendes Twill-trykbånd til advarselsskilte i terræn, kolonne, bygning, trafik og andre områder.


Antistatisk advarselstape kan anvendes til advarsel om gulvareal, forsegling af emballage, advarsel om produktemballage osv. farve: gul, sort ord, kinesiske og engelske advarselsslogans, viskositet er olieagtig superviskositetsgummi lim, overfladeresistens over for antistatisk advarselstape er 107-109 ohm, advarselstape anvendes til at markere advarselsområdeDer findes forskellige former for liner, som er modstandsdygtige over for slid, og som kan modstå høj gennemstrømningskpedal, og som har god friktion, korrosionsbestandighed, syre-base-ydelse og slidbestandighed.Anvendelse: på jorden, væg og maskine til forebyggelse, advarsel, påmindelse og understregning


Tidligere: Introduktion af kraftpapirbånd t...

Næste: Korrekt manuel tætningsmetode