Dongguan Yuxin packaging products Co., Ltd

Nyheder

BOPP gennemsigtigt tape logo grafisk tryktape farvetape
Slip tid: 2020-07-16 15:20:40  Hits: 9

Generelt anvender fabrikslogistikken normalt BOPP gennemsigtigt tape, som er baseret på bifasisk orienteret polypropylenfolie (BOPP-film), og som er jævnt belagt med et lag trykfølsomt klæbestof på den ene side af substratet.Der er mange funktioner i logografisk tape, som normalt er smukt og unikt.Den kan anvendes til omfattende reklame og bekæmpelse af forfalskning af produktemballage.Funktionerne ved farvekasseforsegling er: identifikation af produkttyper, produktsalg i forskellige regioner, produkt først i, første ud, forskellige farvebånd emballage osv.


BOPP-forseglingsbånd har fordelene ved høj trækstyrke, ikke-toksisk og smagløs, miljøbeskyttelse, let vægt og lave omkostninger.Det anvendes i vidt omfang i forskellige former for emballage, binding, fiksering og andre formål, og det er et uundværligt emballageprodukt i industriproduktionen.


Specifikationer og dimensioner kan tilpasses, grundlæggende definition: bredde * tykkelse, fælles specifikationer bredde, 45mm, 48mm, 50mm, 55mm, 57mm, 60mm, 70mm, osv., længde er 80m, 100m, 130m, 180m, 260m, 300m, 80m, 1000m, osv., tykkelse er 40u, 43u, 45u, U, 55u, osv.


Primære anvendelser af forsegling af bånd:

Den anvendes hovedsagelig til forsegling, forsegling, indkapsling og bundtning af genstande og kan også anvendes som kontorartikler.


Dongguan Yuxin-emballeringsmidler Co., Ltd. er producent af kassetape med speciale i fremstilling af BOPP-lukkebånd og andet klæbebånd (tape).Vi kan indstille forskellige forseglingsbånd, gennemsigtigt forseglingsbånd, farveforseglingsbånd, udskrift af forsegling osv. i henhold til forskellige kundekrav


Tidligere: No

Næste: Introduktion af kraftpapirbånd t...